Verjaardag

Fotograaf voor verjaardagen

Elk jaar ben je jarig, maar sommige verjaardagen worden extra uitbundig gevierd. Uiteraard staat de jarige in het middelpunt van de foto’s, maar de familiefoto’s en overzichten in de zaal worden ook zeker vastgelegd. Vanzelfsprekend komt u natuurlijk veel op de foto, maar ook de gasten, de hapjes en alle versieringen om zo een mooi totaalbeeld te maken van de door jullie georganiseerde dag. Als er eventueel optredens zijn dan worden deze ook vastgelegd.

Is er een belangrijke persoon in je leven jarig, of ben je zelf jarig? Een verjaardag fotograaf kan deze dag onvergetelijk maken. Leg je speciale dag vast met een verjaardag fotoshoot. Verwen jezelf met dit cadeau of geef het aan iemand anders.

Ook kun je inhuren om te fotograferen op je feestje.

Nadat je heb bedacht waar je de foto’s zou willen maken, ga je nadenken over wat voor soort foto’s je wilt. Misschien wil je op deze dag in je eentje helemaal in het zonnetje staan, of samen met de hele familie, je kunt dit helemaal zelf invullen

Een verjaardag kun je groot vieren of heel klein houden. Elke verjaardag is anders. Hoe vier jij de verjaardag?

  • Betaalbare fotografie
  • flexibel te boeken per uur of dagdeel.
  • Je krijgt de foto’s  op groot formaat nabewerkt direct klaar voor gebruik, Digitaal geleverd  (Via Wetransfer, een downloadlink met wachtwoord)
  • Geen Minimum of maximum aantal foto’s.
  • Een snelle levering van de foto’s (Binnen 48 uur)
  • De mogelijkheid om de foto’s eenvoudig te delen met wie dan ook.
Facebook
Instagram
WhatsApp