Evenementen

Waarom event fotografie?

Een enorm dance festival, foodtruck festival of een concert? Een event fotograaf heeft als doel om het event op de mooiste manier vast te leggen.

‍Wanneer je een event organiseert geef je veel geld uit aan locatie, catering, licht en geluid. Om mooie herinneringen aan dit event te hebben zijn goede foto’s echt een must. Wanneer je het niet goed fotografeert is het net of het event geen succes is geweest en ben je het snel weer vergeten. Een goede event registratie is meer dan slechts een herinnering voor de bezoekers. De beelden zijn namelijk ook essentieel voor de marketing van het volgende evenement. Kortom, event fotografie is net zo belangrijk als een mooi locatie of goede cateraar! 

Event fotografie gaat vaak gepaard met donkere ruimtes en weinig licht. In de praktijk betekent dat altijd fotograferen in moeilijke lichtomstandigheden. Niet alleen vanwege de wisselende kleurtemperatuur, maar ook omdat videoregistratie flitsen doorgaans onmogelijk of in ieder geval ongewenst maakt.

Doordat ik gebruik maak van de nieuwste apparatuur en lichtsterke lenzen is het mogelijk om zelfs onder moeilijke omstandigheden als deze mooie foto’s te maken.

De voordelen van een fotograaf

Gasten kunnen de foto’s gemakkelijk delen wat meer exposure geeft aan u event, Naast de spontane foto’s die zij via hun telefoon maken vinden gasten het vaak nog leuker om op de foto te gaan door een fotograaf, Ze hebben zich vaak netjes gekleed en hun best gedaan op hun uiterlijk. De foto’s kunnen goed gebruikt worden als marketing materiaal op de website of nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om in de foto’s een logo van bijvoorbeeld een sponsor of het bedrijf te plaatsen.

 

TARIEVEN

Ieder event is weer anders waardoor een vaste prijs lastig bepalen is. Neem daarom contact met mij op met informatie over het event.

Facebook
Instagram
WhatsApp